Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

VAS k pravidelné kontrole nočních průtoků do obcí

Datum: 08.03.2023

VAS-Nocni_prutoky

Centrální vodárenský dispečink divize Znojmo pravidelně kontroluje noční průtoky do obcí. Při zvýšeném průtoku využívá pro rychlejší nalezení možného úniku vody na odběrném místě kromě pátračů také službu SMS info. 

Dispečink rozesílá SMS  hromadně všem uživatelům přihlášeným k odběru a jejím obsahem je požadavek na kontrolu vodoměrné šachty a vodoměru. Pokud uživatel najde unikající vodu, kontaktuje dispečera. Vodárenská akciová společnost dále uvedla, že se jí díky této službě daří nacházet úniky u odběrných míst i různých závad. V únoru společnost takto rozeslala více než tisíc SMS zpráv do obcí Blížkovice, Suchohrdly u Miroslavi, Loděnice a Tasovice.

Mezinárodní ocenění pro VAS

Vodárenská akciová společnost v lednu získala Národní cenu kvality České republiky 2022 v nejvyšším programu Excelence. Cenu jí udělilo ministerstvo průmyslu a obchodu a Rada kvality České republiky ve 22. ročníku soutěže. Rada kvality ocenila zejména transformaci organizace v moderní a inovativní firmu a preferovaného zaměstnavatele, strategické řízení procesů, nadstandardní postupy nejen v oblasti kvality dodávané pitné vody a čištění vod odpadních, ale také v oblastech péče o zaměstnance a jejich odborný růst. Hodnotitelé ocenili i spolupráci VAS s vlastníky vodárenské infrastruktury. Společnost zvítězila v rámci firem Jihomoravského kraje a následně celé České republiky již v roce 2016.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

17 + 15 =