Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Lázně v Bohdanči a Teplicích nad Bečvou s novým majitelem

Datum: 04.11.2021

piv

Dvoje tuzemské lázně mají nového vlastníka. Hospodářské noviny uvedly, že většinový balík akcií léčebných zařízení v Lázních Bohdaneč a Teplicích nad Bečvou získala společnost Spa Business Development, za kterou stojí Jiří Vítík, dlouholetý vrcholový manažer obou lázní.

Vitík je veřejné dražbě koupil za 47,1 milionu korun. Podle Hospodářských novin tím končí dvacetiletá nejistota, která započala po krachu tehdejšího majitele lázní –holdingu Médeia Bohemia, respektive obchodníka s cennými papíry KTP Quantum. Médeia Bohemia se dostala téměř před 20 lety do konkurzu a od té doby měl kontrolu nad akciemi obou lázeňských firem konkurzní správce.

Jeden komentář k “Lázně v Bohdanči a Teplicích nad Bečvou s novým majitelem

  1. Lukáš Dočkal napsal:

    Velice nespokojený , jak z lékařského hlediska tak stravovacího , některé procedury nebyli provedeny jak by měli díky zaucujicimu personálu učni . Nástup 30.12.2021 ve čtvrtek , pátek 2 procedury , v pondělí začali inhalace , kolo psycholožka aby si taky něco vydělala a když sem ji odmítl tak už mě paní doktorka chtěla ukončit pobyt , lékaři neodpovídají na pozdrav , lékařská zpráva mi vyzněla že jsem zdráv takže jsem tu vlastně nemusel být a pojišťovna z mich peněz nemusela platit 41740 Kč a já dalších 2800 za pokoj , jídlo bych nedal ani prasatům a to jsem vyučený kuchař a vařil jsem v Luhačovicích na Moravě

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

devět + čtrnáct =