Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Léčebné lázně Jáchymov koupil investor ze SAE

Datum: 28.08.2021

Spa,Jáchymov,/,Czechia,-,June,10,,2019.,Spa,Resort

Novým majitelem společnosti Léčebné lázně Jáchymov je investor ze Spojených arabských emirátů, Alí Fardán. Společnost patřila Lázním Luhačovice. Ředitel Léčebných lázní Jáchymov Eduard Bláha uvedl, že by se změna majitele neměla pacientů nijak dotknout.

Základní jmění lázní je 202 milionů korun. Společnost se letos bude podle výroční zprávy potýkat s důsledky pandemie. „Předpokládáme velkou závislost na spolupráci s tuzemskými zdravotními pojišťovnami. Nadále se budeme zaměřovat hlavně na tuzemský trh a dobře cílenou obchodní a marketingovou strategií na trh Německa,“ uvádí se ve výroční zprávě. Kvůli očekávanému propadu tržeb společnost odloží investice. Pro léčbu využívá zdejší radonovou vodu.

Akciová společnost Léčebné lázně Jáchymov existuje od roku 1992. Je to pouhý zlomek času proti téměř stoleté historii lázní v Jáchymově a proti několika staletím, po která je znám léčebný účinek radonové vody na lidský organismus. Novodobou tradicí pro Lázně Jáchymov je medicínské pojetí lázeňské péče.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

pět + šestnáct =