Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Profesionálové s novými technologiemi – PATOK – KOMBI MODEL 4

Datum: 05.06.2017

DSC_0790

Vzhledem k nárokům na zkvalitňování prováděných prací, se firma PATOK snaží neustále nacházet nová technická řešení a zavádět nové pracovní postupy ve všech odvětvích nabízených služeb.Profesionální přístup oceňují jak zákazníci z řad velkých průmyslových podniků chemického, hutního či elektrárenského zaměření, tak i města, obce, drobní podnikatelé i občané na území celé republiky.

Ve spolupráci s německou firmou SINZ Fahrzeugbau GmbH společnost představila na letošním ročníku výstavy VODOVODY-KANALIZACE nový výrobek KOMBI MODEL 4. Jedná se o velmi výkonný kombinovaný kanalizační čistič se systémem recyklace vody. Tento model se tak přidává k již nabízeným sacím bagrům a KOMBI MODEL 3.

Stroj je osazen vodokružnou vakuovou vývěvou o výkonu 4200 m3/h a vysokotlakou pumpou URACA P4-45 o tlaku 205 Bar a průtoku vody 460 l/min. S KOMBI MODEL 4 vám nebude chybět výkon ani při obrovských průměrech stok a kanalizací.

 

O společnosti PATOK a.s.: naším cílem je bezpečný a stabilní chod Vašich technologií!
PATOK a.s. je, za více než 20 let svého působení na českém trhu, jednou z předních firem ve svém oboru. Společnost Patok a.s. byla založena v roce 2009 jako nástupce společnosti Josef Paclt – Patok, která má 18 let zkušeností se zpracováním odpadů a sanacemi. Po celou dobu své existence se firma snaží o využívání nejmodernějších technologií, které minimalizují dopady na životní prostředí.

 

www.patok.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

osmnáct − dva =