Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Pardubické koupaliště Cihelna s novým provozovatelem

Datum: 29.02.2024

koupaliste-cihelna1_retina.1640x800.exact_.q65

Radní města dohodli, že novým provozovatelem koupaliště Cihelna bude od letní sezony společnost PAP Pardubice. Změna v provozování vychází z úspěšné dlouhodobé spolupráce mezi městem a PAP Pardubice při provozování plaveckého areálu Aquacentra Pardubice.

„Společnost PAP Pardubice byla založena za účelem provozování aquacentra, a tak je zcela logické, aby spravovala také druhé koupaliště, které se ve městě nachází,“ říká primátor Jan Nadrchal. Společnost se specializuje na provozování víceúčelových zařízení, jako jsou plavecké bazény, aquaparky, wellness, fitcentra a tělocvičny jak pro individuální, tak pro organizované sportovní a rekreační aktivity.

„Je to pro nás nejen další výzva, ale také závazek k poskytování kvalitních služeb pro všechny návštěvníky. Chceme naplno využít více než jedenáctileté zkušeností s provozováním Aquacentra a jsme odhodláni investovat veškeré úsilí k zajištění co nejlepšího servisu v oblasti rekreace a sportu stejně dalšího rozvoje tohoto území,” uvádí ředitel PAP Pardubice Jiří Vysoudil.

Koupaliště Cihelna prochází významnou modernizací. „Dlouho očekávaná rekonstrukce areálu koupaliště Cihelna probíhá od loňského roku s tím, že pro letní sezonu 2024 by koupaliště mělo fungovat ve zkušebním provozu. Po jeho skončení se do areálu vrátí společnost Agrostav, aby provedla dokončovací práce tak, aby byl areál v roce 2025 kompletně připravený,“ informuje náměstek primátora Jan Hrabal. Díky tomu, že Cihelna přejde pod správu městské firmy, bude také možnost, aby si město uplatnilo odpočet daně z přidané hodnoty zhruba 20 milionů korun za rekonstrukci koupaliště.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

devět + 18 =