Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Bazén v Konstantinových Lázních znovu otevře

Datum: 26.01.2024

watsu-aquaterapie-v-konst-laznich-06_denik-galerie-800@2x

Wellness centrum v Konstantinových Lázních se před vánočními svátky z důvodu pravidelné sanitace bazénu a údržby na měsíc uzavřelo, ale 29. ledna opět přivítá veřejnost. Jak uvádí Deník, pro hosty je nadále připraven bazén s vířivkami, sauny, fitness, nově přibyla ždímačka na plavky. Provozní doba zůstala stejná. Wellness je možné navštívit od neděle do čtvrtka v čase od 10 do 20 hodin, v pátek a v sobotu se pak uzavírá o hodinu déle.

Ve stejnou dobu jsou také denně v provozu finská nebo aroma sauna, od 14 hodin v pracovním týdnu pak také parní lázeň, která je o víkendu v provozu po celou otvírací dobu.

„Vstupné do wellness jsme v letošním roce nezdražovali, v jednotném vstupném je zahrnuta i možnost návštěvy saun či parní lázně nebo fitness,“ říká pro Deník manažerka Wellness centra Konstantin Jana Opavová.

Konstantinovy Lázně, lázeňská obec, leží uprostřed lesů Tachovska v západních Čechách v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Konstantinovy Lázně s 900 obyvateli patří mezi menší lázeňská místa v České republice a nabízí návštěvníkům klidné rodinné prostředí s nenarušenou přírodou. První písemná zmínka spojená s místními prameny se údajně datuje do roku 1566, kdy zde měli poznat léčivé účinky v malé tůni sedláci z Nové Vsi.

Foto: Wellness centrum Konstantin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 + jedenáct =