Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

V úterý a středu do Ostravy na elektrotechnickou výstavu Volty.cz

Datum: 30.09.2023

Volty-vystava-3.10

Sice je to daleko od tématu vody, ale naše čtenáře to může zajímat také. Pořadatelé elektrotechnické výstavy Volty.cz zvou v úterý a středu na tuto výstavu úplně všechny.

Dnes se stavba všech expozic ve druhém patře ostravského výstaviště již dokončuje a začínají se navážet exponáty, aby už v úterý ráno v 9 hodin, kdy se otevřou brány pro všechny zájemce o elektrotechniku, úspory energií, fotovoltaiku, elektromobilitu ale i chytrou domácnost, bylo vše nachystáno.

Akce je s volným vstupem pro všechny a bude tentokrát jen dvoudenní. Začíná již v úterý 3. října a skončí následující den.

Zájemci o novinky společnosti Noark se můžou na jejich stánku osvěžit ledovou kávou, na kterou návštěvníky lákají obrovskou reklamou už při vchodu do výstaviště Černá louka. Stejně jako vloni, se návštěvníci můžou tešit také na testovací jízdy elektromobily Škoda Enyaq. Své elektromobily na výstavě představí také automobilka KIA.

Zajímavých firem vystavujících na výstavě Volty.cz tam bude celá řada. Na cestu za světlem vás na svůj stánek pozve také Alumia nabízející kompletní řešení LED osvětlení. Firma Gatema se zabývá výrobou plošných spojů a pokud jste o ní neslyšeli, na jižní Moravě zaměstnává už skoro stovku lidí. Na jejich stánek na Voltech také můžete zavítat. Dále tam bude světoznámé WAGO, které uvidíte také na obálce podzimní tištěné edice Volty.cz, kterou si můžou všichni návštěvníci výstavy odnést s sebou.

Budou tam i další výrobci jisticích a ochranných přístrojů a rozvaděčů jako třeba Bonega nebo Eaton. Nebudou chybět ani vystavovatelé fotovoltaiky. Velkým hráčem na trhu je třeba společnost Morasol, která bude mít na výstavě Volty.cz také svou expozici. Zájemce o fotovoltaiku může seznámit s inteligentním obchodováním s energií vyrobenou z panelů na vaší střeše. Lépe řečeno se systémem, který umí samostatně obchodovat na spotovém trhu a vyhodnotit, kdy nakoupit energii do velkého bateriového úložiště za výhodnou cenu (například v rámci méně slunečných dní) a kdy ji naopak výhodně prodávat do sítě.

Druhý ročník elektrotechnické výstavy Volty.cz sice nebude na tak rozsáhlé ploše jako vloni v Trojhalí, ale pro návštěvníky bude určitě stejně přínosný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

dvanáct − šest =