Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Zástupci břeclavských vodáren se setkali se starosty

Datum: 02.06.2023

Starostove_breclav

Novinky z Břeclavských vodovodů a kanalizací, projekty na další období, zajímavosti z vodárenského oboru. To bylo cílem setkání vodohospodářů v Hustopečích se starosty z oblasti působnosti firmy. Na místě byl také senátor Rostislav Koštial nebo bývalá ministryně životního prostředí Anna Hubáčková.

„První setkání se uskutečnilo loni v květnu v Lednici, letos jsme se přesunuli do dalšího ORP v rámci našeho regionu, konkrétně do krásných prostor kina v Hustopečích. Jsem rád, že zástupci samospráv přijali naše pozvání a mohli jsme jim představit novinky v akciové společnosti a poskytnout jim zajímavé informace o modrozelené infrastruktuře, o trendech v přípravě investičních akcí a jejich dotační podpoře, o bezvýkopových sanacích kanalizace nebo o problematice zásobení regionu VaK Břeclav pitnou vodou v krátkodobém až dlouhodobém výhledu,“ uvedl ředitel Milan Vojta.

O komunikaci s veřejností hovořila redakce vodarenstvi.cz s Milanem Vojtou na začátku letošního roku. „Využíváme internetové stránky naší společnosti, pro média vydáváme tiskové zprávy, některá témata komunikujeme formou placené inzerce. Samozřejmě využíváme také rádio nebo televize, pokud pro ně máme atraktivní témata. Asi dva roky komunikujeme přes sociální sítě, konkrétně Facebook. Využíváme také obecních a městských zpravodajů, začali jsme s vlastním firemním zpravodajem. Částečně využíváme adresný a hromadný mailing, zajímáme se o možnost vlastní mobilní aplikace. Odezva je velmi dobrá, média mají o aktuality velký zájem, vedení obcí, tedy z větší části našich akcionářů, tyto informace také zajímají,“ přiblížil firemní komunikaci ředitel vodáren.

Zdroj: Vodarenstvi.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

dva × 3 =