Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

VaK Břeclav: Ukončení omezení provozu

Datum: 24.02.2022

vak-breclav

Vedení společnosti s platností od 21.února 2022 zrušilo omezení provozu. Zpřístupněno bude zákaznické centrum i pokladna v budově ředitelství a zákaznické kanceláře na provozních střediscích.

Firma má v posledních měsících zdárně za sebou desítky oprav v Břeclavi, Mikulově, Hustopečích, Valticích, Lednici, Kobylí, Přítlukách, Strachotíně a na dalších místech. Projekt v Mikulově ocenil starosta Rostislav Koštial. „Je to velká investice a realizace bude náročná, ale připravovali jsme ji mnoho let, a nakonec byli úspěšní s žádostí o dotaci ze Státního fondu životního prostředí ČR. Zlepší se komfort pro obyvatele Mikulova, a především Mušlova,“ řekl loni Koštial. Práce za 50 milionů korun by měly být hotovy do dubna 2023.

Hlavní činností společnosti je výroba a dodávka pitné vody spolu s odváděním a čištěním odpadních vod a provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu. Většina pitné vody je vyráběna v úpravnách vody. Zbytek je odebírán přímo ze zdrojů a po hygienickém zabezpečení dodáván do sítě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

15 + třináct =