Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Konference Provoz vodovodů a kanalizací: upozornění k rezervaci ubytování

Datum: 29.07.2023

Babylon

SOVAK ČR upozorňuje na blížící se termín možnosti rezervace ubytování za nejvýhodnější cenu do 31. 7. 2023 pro konferenci, která proběhne ve dnech 1.–2. 11. 2023 ve Wellness Hotelu Babylon v Liberci. Informace k rezervaci ubytování naleznete zde. Závazná přihláška pro účastníky konference bude v dohledné době zveřejněna. Pro více informací sledujte akci v Kalendáři událostí na www.sovak.cz.

21. ročník dvoudenní konference nabídne prostor k přednáškám a diskuzím nad tématy, která jsou v popředí zájmu odborné veřejnosti. Jedná se zejména o inovace, aplikaci Směrnice o čištění městských odpadních vod, naplňování Směrnice o pitné vodě, aktuálně přijatou legislativu, taxonomii a uhlíkovou neutralitu, problematiku vztahu kvality vody a zemědělství a digitální technické mapy. Počítá se také se zařazením kulatého stolu se zástupci regulátorů.

Společně si také připomeneme i 30. výročí od vzniku generálních partnerů konference – Severočeské vodárenské společnosti a Severočeských vodovodů a kanalizací. V přilehlých prostorách přednáškových sálů bude probíhat doprovodná prezentace dodavatelských firem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

16 − 8 =