Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Dávkovací čerpadla Smart Digital XL se systémem FlowControl

Datum: 24.04.2017

Gruppe-DDE-DDA

Dávkovací čerpadla SMART Digital XL DDA a DDE s výkonnými servomotory přivádí nejmodernější technologii k dokonalosti. Patentovaný systém FlowControl nastoluje budoucí standardy pro dávkovací čerpadla. Tradiční technologie, jako jsou nastavování délky/frekvence zdvihu nebo frekvenční měniče s asynchronními pohony, se stávají minulostí.

Digital Smart DDA-1S pouhými dvěma modely DDE (Eco) a DDA (pro náročné aplikace) lze čerpadlo SMART Digital XL snadno integrovat do všech aplikací dávkování.

Vynikající přesnost dávkování

Přesnost dávkování je +/- 1,5 % z aktuální požadované hodnoty. Tím je umožněno přesné dávkování chemických látek i při malém dávkovaném množství (poměr 1:800).

Dávkovací čerpadlo SMART Digital XL je schopné dávkovat koncentrované chemikálie, které nemusí být předem naředěny. Můžete tak ušetřit chemikálie, snížit náklady na dopravu a používat menší dávkovací nádrže. Navíc díky přesnému množství dávkované látky je snížena i spotřeba těchto chemikálií.

Integrovaný průtokoměr snižuje náklady na instalaci. 

Externí průtokoměr již není potřeba. Integrovaný objemový průtokoměr (DDA-FCM) měří přesně dávkovaný objem na jeden zdvih a vestavěný ovladač automaticky upravuje chod čerpadla. Teplota, protitlak, viskozita nebo vzduchové bubliny nemají žádný vliv na přesnost dávkování. To znamená plnou kontrolu nad procesem dávkování jak na sací tak výtlačné straně, automatickou korekci poruch, detekci vzduchových bublin a spuštění automatického sacího programu.

Bezpečné dávkování s automatickou korekcí poruch

  • Zkrácená doba provozu

  • Zvýšená bezpečnost systému

  • Vysoká spolehlivost procesu

 

Závěrem je důležité připomenout, že firma Grundfos má celosvětově vedoucí postavení v oblasti vyspělých řešení čerpací techniky a udává trendy v oblasti technologie vody. Přispíváme k celosvětové udržitelnosti tím, že razíme cestu technologiím, které zlepšují kvalitu života lidí a péči o planetu. Motto be think innovate – vyjadřuje náš smysl a cíl. Naším závazkem je být zodpovědný, myslet dopředu a inovovat, abychom uspokojili přání našich zákazníků na všech úrovních.

Grundfos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

deset − šest =