Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Káranský vodovodník 13. května

Datum: 03.05.2023

Karansky_vodovodnik

Pražské vodovody a kanalizace připravují pro fanoušky vodárenství, cyklistiky a pěší turistiky další ročník sportovně charitativní akce Káranský vodovodník. Akce, jejíž součástí je cyklojízda, výlet pro pěší, prohlídka Úpravny vody Káraný a doprovodný program zaměřený na vodárenskou osvětu, proběhne v sobotu 13. května od 10 do 17 hodin ve středočeské obci Káraný. 

„Podmínkou je registrace na webových stránkách www.pvk.cz. Maximální kapacita je 450 účastníků. Proto doporučujeme včasnou rezervaci,“ říká mluvčí Tomáš Mrázek. Cílem projektu podle organizátorů nejsou profesionální výkony.

„Chceme, abyste si užili volný den v přírodě, společně s vaší rodinou nebo kamarády. Je jen na vás, zda zvolíte cyklotrasu, nebo je vám bližší pěší či běžecké tempo. Jsou připraveny trasy mimo rušné silnice v nenáročném terénu, které zvládne každý. Po sportovním výkonu si můžete prohlédnout úpravnu vody a dozvědět se spoustu zajímavých informací o výrobě pitné vody v Káraném,“ informují PVK.

Akce má i mimosportovní charakter. Za každého účastníka, který dokončí některou z tras, Pražské vodovody a kanalizace věnují sto korun obecně prospěšné společnosti Asistence.

Informace k registraci zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

9 + 5 =