Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Noční soutěž dětských hasičů za podpory SmVaK Ostrava

Datum: 14.08.2022

detska-nocni-soutez-hasicu-o-pytel-bonbonu-byla-v-bojenicich-19-d190717ajpxw18_denik-630-16x9

Po dvouleté covidové pauze se opět na konci července mohla v opavské části Milostovice uspořádat noční soutěž mladých hasičů. SmVaK Ostrava byly hlavním partnerem akce.

Soutěže, která částečně proběhla po setmění pod umělým osvětlením, se nakonec zúčastnilo 20 družstev, což představuje 140 soutěžících dětí. Chybět nemohl jejich doprovod, organizátoři, rozhodčí, zdravotník a diváci. „Zbylých pět družstev, ačkoliv na místo dorazily, odradilo počasí, neboť permanentně hrozila bouřka. Mračna se kolem nás točila, nakonec přišel menší déšť. Soutěž se vydařila, nejdříve soutěžili ještě za světla ti nejmenší, postupem času starší kolegové, a nakonec při osvětlení dorostenci,“ řekl velitel soutěže, starosta městské části Opava – Milostovice a zaměstnanec společnosti VodoTech Kamil Ručil.

Závěr soutěže při nástupu a vyhodnocení, byl ukončen velkým ohňostrojem. „Obnovili jsme tak po covidové přestávce tuto velmi zdařilou a stále populárnější a vyhledávanější akci, kterou jsme vlastně dětem odstartovali prázdniny. Velice si vážíme podpory vodárenské společnosti. Ta námpro možnost akci v daných parametrech zorganizovat velmi pomohla,“ doplnil Ručil.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × 4 =