Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Nové sídlo VaK Vyškov

Datum: 02.08.2022

VAK-Vyskov-Sidlo

Vyškovské vodárny sídlí v nových prostorech. Společnost dokončila několikaměsíční modernizaci provozního a správního areálu, jehož součástí jsou garáže, sklady a správní centrum. Investice dosáhla 120 milionů. 

„Nové řešení oddělilo vnitřní a veřejné části a zásadně zlepšilo prostředí pro zákazníky a poskytované obchodní a technické služby. Velmi ho oceňují také naši zaměstnanci, kteří zde našli zázemí odpovídající současné době,“ uvedl ředitel Vodovodů a kanalizací Vyškov Jiří Piňos.

Rekonstrukce začala demolicí původních garáží, skladů i administrativní budovy. Desítky let staré objekty již nevyhovovaly současným potřebám. Společnost místo nich vybudovala nové sklady, garáže a správní a obchodní centrum, které je dominantou areálu. Nechybí parkoviště pro zákazníky.

Vodovody a kanalizace Vyškov jsou společností provozující vodárenskou infrastrukturu na území okresu Vyškov, včetně dalších služeb s vodním hospodářstvím spojených. Historie sahá do roku 1932, kdy byl uveden do provozu vodovod ve Slavkově u Brna. Následně byl zprovozněn vodovod ve Vyškově. Společnost je smíšená, v jejím majetku je tedy infrastrukturní i provozní majetek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

19 − 15 =