Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Kovové stahovací pásky

Datum: 14.10.2020

cyberspace-2784907_1280

V následující textu vám vysvětlíme kde můžete využít kovové vázací pásky, v jakých odvětvích najdou své uplatnění, popíšeme použitý materiál, jeho vlastnosti a krátce představíme společnost TME. Vysvětlíme Vám, jak rychle a přesně použít naše filtry pro vyhledávání  konkrétního zboží.

K čemu slouží kovové pásky

Kovové pásky slouží ke stažení různých potrubí nebo upevnění nákladu. Využijete je také na bezpečné upevnění palet při převozu. Mají opravdu široké uplatnění a aniž bychom si to uvědomovali, setkáváte se s nimi na každém kroku. Příkladem jsou například dopravní cedule, připevněné na sloupech, právě těmito páskami. Vzhledem k vlastnostem materiálu, lze pásky spolehlivě využít v hutním i stavebním průmyslu. Kovové vázací pásky využijete při upevnění potrubí, tím zajistíte maximální možnou bezpečnost prostředí. Vysoká pevnost při námaze v tahu umožňuje připevnění telekomunikačních prvků na stožáry. Pásky jsou spolehlivé i při vysokém náporu větru a můžete se a ně spolehnout.

Materiál vázacích pásků

Použitý materiál je nerezavějící ocel a ta umožňuje použití ve venkovním prostředí. Pásky odolávají nepříznivým vnějším vlivům počasí, výkyvům teplot a vlhkosti. Navíc odolávají usazování nečistot a jsou nehořlavé. Podle potřeb můžete vybírat stahovací pásky, které odolávají pracovním teplotám v rozmezí  – 40 až  + 538 °C. Kovové stahovací pásky s označením AISI se vyznačují příměsí titanu, tím je zajištěna větší pevnost, vyšší mez skluzu a zabraňuje hluboké korozi. Kyselinovzdorná ocel slouží spolehlivě v agresivním prostředí, například mořské lodní dopravě, nebo v průmyslovém prostředí se zvýšeným obsahem oxidu síry.

Jednoduchá instalace

Kovové stahovací pásky se vyznačují jednoduchou a hlavně rychlou instalací. Vybírat můžete z provedení s kuličkovým nebo západkovým zámkem. Obě provedení jsou naprosto spolehlivá a jsou bezpečným upevněním pro namáhání v tahu.

Produkty nabízíme od několika osvědčených výrobců, a v nabídce tedy najdete různé šířky i délky kovových vázacích pásků. Barevné provedení nabízíme v černé nebo ocelové barvě.

Detailní možnost filtrování produktů, podle vašich specifických požadavků, umožňuje rychlou orientaci v sortimentu a přesný výběr při nákupu. Skladový stav u jednotlivých balení a detailní popisky produktů, ušetří váš čas při výběru a nákupu.

Informace o naší společnosti: Společnost TME, plným názvem Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o, působí úspěšně v mnoha odvětvích po celém světě. Jedná se o Polskou společnost se sídlem v Łódźi. Využíváme pouze spolehlivé a ověřené dopravce. Zakládáme si na přesné a rychlé komunikaci s našimi zákazníky. Uvědomujeme si totiž, jak důležitý je Váš čas. Kdykoliv se na nás můžete obrátit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × dva =