Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Výstavba objektů s tradicí

Datum: 25.06.2020

verze B 2020

WOLF SYSTEM Group s více jak 50-ti letou historií. V České republice působí dceřiná společnost od roku 1992 –  se sídlem v Horoměřicích již tedy 28 let s rozsáhlou řadou realizovaných staveb. Aplikuje veškeré poznatky a know-how daného oboru získané ze zemí Evropské unie na domácí trh.  Při realizaci svých produktů však převážně používá tuzemských surovin a výrobků. 

Hlavními stavebními produkty jsou železobetonové stavby – nádrže, jímky a sila, dále stájové a halové objekty pro všechny oblasti hospodářství. V neposlední řadě se jedná o výrobu a výstavbu montovaných dřevostaveb – nízkoenergetických domů a budov s větším rozsahem užití. 

Kruhové železobetonové nádrže a jímky jsou stavěny pomocí vlastního kruhového bednění jako monolit bez nutnosti použití propojovacích prvků. Jedná se zejména o nádrže a jímky pro uskladnění tekutých materiálů kejdy, močůvky dále v provedení jako jsou fermentory, dofermentory a koncové sklady pro bioplynové stanice. V důsledku současných klimatických změn – dlouhá období sucha  – nacházejí tyto nádrže uplatnění jako zásobníky vody pro napájení hospodářských zvířat. Výstavbu těchto nádrží nabízí i včetně instalace úpravny vody. Stavěny jsou dále i nádrže pro čistírny odpadních vod, sprinklerové, požární a retenční nádrže. 

K uskladnění sypkých materiálů jsou také v železobetonovém provedení stavěna  kruhová železobetonová sila a to jak pro zemědělské tak i pro průmyslové potřeby včetně potřebného příslušenství. 

Halové objekty realizuje firma též pro široký okruh zákazníků a to od jednoduchých střešních konstrukcí až po kompletní budovy. Provádí také montáže nosných konstrukcí včetně dodávek opláštění a montáže střešní krytiny ze zateplených a nezateplených materiálů. Příkladem je výstavba objektů pro živočišnou výrobu, stáje pro ustájení hovězího dobytka, objekty pro výkrm prasat a drůbeže, skladové haly a jízdárny. Základem je nosná rámová konstrukce různých rozponů a modulů, používané materiály jsou ocel, dřevo, beton a jejich vzájemná kombinace.  

Jedním typem staveb, který slouží jezdeckému sportu jsou jízdárny. Tyto objekty zajišťují rekreační i profesionální výcvik a další potřeby pro milovníky ježdění na koních. V těchto jízdárnách se může provozovat také léčebná hypoterapie s cílem zlepšení zdravotního stavu dětí i dospělých.

Jízdárna je svou velikostí uzpůsobena tak, aby vyhovovala parkurovému skákání, výcviku začátečníků i pokročilých jezdců. Jízdárny jsou tvořeny zpravidla rámovou konstrukcí, v kombinaci dřevo – ocel. 

Na bázi montovaných dřevostaveb nabízí firma širokou škálu rodinných domů ve vazbě na nejmodernější trendy ekologického a zdravého bydlení. Provedení konstrukce domů vyhovuje současným požadavkům na co nejnižší spotřebu energií. Tyto tzv. nízkoenergetické domy mohou být na přání zákazníka dodány v různých variantách dokončení. Pomocí tohoto výrobního systému dřevostaveb realizuje firma i objekty většího rozsahu jako jsou administrativní budovy, školky, penzióny a podobně.  

Tým zkušených pracovníků využívající veškeré získané poznatky a know-how daného oboru ze zemí Evropské unie přispívá k profesionalitě a spolehlivosti práce celé společnosti. Cílem je přinést kvalitní, rychle realizované a hospodárné výrobky k plné  spokojenosti zákazníků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

deset + 19 =