Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

BIBUS – dodavatel komponentů pro čistírny odpadních vod

Datum: 24.04.2020

cistirna-odpadnich-vod

Společnost BIBUS s.r.o. je již 28 let dodavatelem komponentů v oblasti environmentálních technologií. Dlouholetá spolupráce s výrobci zařízení v oblasti čerpání a čistění odpadních vod dělá ze společnosti BIBUS pevného partnera pro Vaše podnikání. Dle hesla „Supporting your success“ podporujeme váš úspěch a přinášíme neustálé novinky a inovace z celého světa.

Produkty v našem portfoliu si velmi pečlivě vybíráme a abychom kvalitu, zajistili dostupnost a flexibilitu dodávek pro naše obchodní partnery, držíme si v našich skladech v Brně dostatečně veliké skladové zásoby pro pokrytí vašich potřeb. Například v oblasti vybavení čistíren odpadních vod jsme největším dodavatelem lineárních bezolejových dmychadel u nás. Dmychadla SECOH, která jsou známá po celém světě, můžete u nás pořídit již 26 let. K tomuto srdci každé čistírny odpadních vod máme skladem i potřebné náhradní díly a umíme vám zajistit i jejich pravidelnou údržbu a servis. 

Nová řada dmychadel SECOH JDK Vám uspoří náklady

Lineární membránová dmychadla JDK jsou ideální pro aplikace, u kterých je podmínkou nebo výhodou minimální spotřeba elektřiny, čerpání naprosto bezolejového vzduchu, velmi tichý provoz, minimální a jednoduchá údržba a dlouhá životnost. Oproti starší předchozí generaci dmychadel je řada JDK kompaktnější a lehčí až o 30%, stejně tak až o 30% se snížila spotřeba elektrické energie. Díky moderní konstrukci a bezpečnostním vypínačům lépe ochráníte celé dmychadlo proti problémům způsobeným s protržením membrán.

Aplikace 

  • biologické čistírny odpadních vod
  • úprava vody a technologie pro životní prostředí 
  • líhně ryb, transport a skladování živých ryb, akvaristika
  • lékařské, laboratorní a zdravotní technologie – galvanické lázně, perličkové masážní vany, nafukovací protetické pomůcky 
  • provzdušňování odkalovacích jímek
  • bezkontaktní čeření a čerpání
  • nafukování člunů a matrací
  • sloupy pro čeření vody a dekorace
  • okysličování soustav palivových článků
Bibus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

12 + osmnáct =