Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Monitorovací systémy pro zjišťování stavu kanalizace

Datum: 09.07.2019

vestavba__mg_3766 kameroveauto__mg_2592 camboss__mg_0729

Nejmodernější monitorovací technika společnosti IBOS a. s., představuje efektivní nástroj pro zjišťování stavu kanalizace a předcházení havarijních situací. Na základě výsledku monitorování lze účelně plánovat investice do obnovy kanalizační sítě.

Vybrat si můžete z řady monitorovacích zařízení různých kategorií. Od nástrčné kamery REVI 260, určené pro domovní kanalizace, až po nejpropracovanější systém CamBoss IV, který můžete provozovat buď jako mobilní variantu nebo jako systém pevně zastavěný do vozidla.

Výhodou tohoto systému ve srovnání s přenosnou kamerovou hlavicí je hlavně větší množství přídavných funkcí. Zařízení je tak schopno kamerovou hlavu zvedat, natáčet do různých úhlů, měřit spády, pomocí laserů zjišťovat ovalitu trub, prasklin, deformací a podobně. Signál z kamery se přenáší pomocí kabelu do monitoru ve vozidle, kde je zpracován obsluhou, jež vyhodnocuje záznam kamery.

Kamerový software IBOS

Pro řídící jednotky kamerových systémů nabízíme instalaci vlastního software pro získání různých výsledků z monitoringu. Vybrat si můžete od softwaru zaměřeného na vytváření protokolů či měření určitých parametrů (jako například spády, ovalita, trhliny, atd.) až po kompletní balíček softwaru. 

 

Kamerové vestavby

Nabízíme profesionální řešení kamerového systému ve formě vestavby do dodávkového typu vozu dle Vašeho výběru. Můžete si vybírat z mnoha variant kombinací a nábytkových vestaveb poskytující veškeré potřebné vybavení pro práci v terénu.

Standardní řešení – vnitřek vozidla je odborně zateplen, podlaha a část stěn natřena voděodolným polyuretanovým nátěrem, stěny a strop jsou obloženy materiálem dle volby zákazníka, obvykle slzičkovým ALU plechem. Vnitřní prostor lze rozdělit přepážkou na část pracovní a kancelářskou (= snazší údržba i komfort obsluhy). Umíme namontovat nezávislé teplovzdušné topení, elektrocentrálu, el. rozvody 12/24/220 V, bateriové systémy pro napájení el. sítě., LED osvětlení, couvací kameru a další vybavení dle Vašeho výběru a požadavků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

pět × 2 =