Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Nový partnerský program společnosti Pumpa: Vlastní prodejna pod zavedenou značkou Pumpa a výhody konsignačního skladu

Datum: 31.05.2019

Prodejna Pumpa ve Strakonicích

Společnost Pumpa, a.s., specialista na čerpadla a čerpací systémy, vstoupila do další etapy své činnosti.

Po loňské výstavbě nové haly, kterou rozšířila skladovou kapacitu na 5 600 m2, přichází s partnerským programem Pumpa PRO, v jehož rámci svým maloobchodním partnerům navrhne i vybaví novou prodejnu a zajistí skladování zboží. První prodejna nového partnerského konceptu byla zřízena v březnu ve Strakonicích a další budou brzy následovat.

Pro rok 2019 připravila společnost Pumpa nový partnerský program Pumpa PRO, který představila prodejcům na jaře tohoto roku. V rámci projektu, který má za cíl zvýšit zákaznický komfort a snadnou dostupnost produktů portfolia společnosti, je vytvářena síť partnerských prodejen pod značkou Pumpa.

Zapojení do programu Pumpa PRO představuje pro partnera především snížení míry podnikatelského rizika. Mezi hlavní devízy patří kompletní příprava prodejny z hlediska designu i interiérového vybavení, která probíhá v režii společnosti Pumpa tak, aby byly zachovány standardy značky a jednotný styl prodejen.

V rámci programu Pumpa PRO se partneři rovněž dočkají garance okamžité dostupnosti nabízeného zboží skladem. U partnera totiž společnost Pumpa zřídí tzv. konsignační sklad, který mu umožní mít na skladě široký sortiment bez nutnosti vázat kapitál ve skladových zásobách.

„Když jsme uvažovali o dalším rozvoji značky, vyhodnotili jsme si, na co zákazníci v našem segmentu kladou důraz. A narazili jsme na dva faktory – rychlost dodání zboží a možnost na vlastní oči produkty vidět. Náš partnerský program zohledňuje obojí. Prodejnu partnera navrhneme a vybavíme, aby získala reprezentativní podobu a zákazníci si mohli v moderním prostředí nabízené zboží prohlédnout. A partnerovi rovněž garantujeme dostupnost nabízeného zboží i rychlost dodání prostřednictvím konsignačního skladu. A navíc pomůžeme s marketingem a oslovením nové klientely. Díky spolupráci s partnery posílíme vizibilitu značky Pumpa v regionech, aniž bychom museli jít cestou budování vlastních prodejen. Vyhrají obě strany, a tak by to v partnerském podnikání mělo být,“ říká Martin Křapa, jednatel společnosti Pumpa.

Koncept programu Pumpa PRO již při představení vyvolal zájem řady prodejců, a první vlaštovka na sebe nenechala dlouho čekat. V druhé polovině března se otevřela první partnerská prodejna pod značkou Pumpa ve Strakonicích a brzy bude následovat další v Držovicích u Prostějova, kde aktuálně finišuje nábor zaměstnanců. „Koncept partnerských prodejen aktivně rozvíjíme a již nyní je v jednání otevření několika dalších prodejen,“ doplňuje Křapa a potvrzuje zájem ze strany provozovatelů.

„Zařazení do partnerského programu Pumpa PRO vnímám jako ocenění naší dlouhodobé spolupráce s Pumpou i jako konkurenční výhodu. Podobný model spolupráce vidíme úspěšně fungovat například v automobilovém průmyslu, kde ke značce prodávaného vozu připojí majitel autosalónu své jméno,“ říká majitel první Pumpa PRO prodejny ve Strakonicích Libor Novotný a pokračuje: „Jednoznačně pozitivně hodnotím fakt, že se nám díky konsignačnímu skladu zjednoduší financování, protože zbytečně neutrácíme za uskladněné produkty a skladové prostory. A naši zákazníci se mohou těšit na moderně zařízenou prodejnu koncipovanou jako showroom, kde bude možné si prohlédnout a osahat nabízené zboží.“

Výhodou programu Pumpa PRO je i jeho modularita, beroucí v potaz specifika každého partnera. „Cílem není vybudovat duplikáty prodejen s robotickou obsluhou, ale pod jednotným vzhledem zajistit zákazníkům značkové standardy a ucelenou produktovou i projektovou nabídku napříč republikou,“ uzavírá Křapa.

Více o se o partnerském projektu Pumpa PRO dozvíte na stránkách www.pumpa.cz/pro.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × čtyři =