Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Vysokotlaká čistící zařízení IBOS

Datum: 20.03.2019

ibos_charvat__mg_0042 ibos__mg_9391

V současné době patří vysokotlaké čištění k nejpoužívanějším metodám čištění stokových sítí od sedimentů a cizích předmětů. Pro své zákazníky má společnost IBOS a. s. připravena moderní vysokotlaká zařízení, která instalujeme do skříňových typů vozů.

Při vysokotlakém čištění je voda z vodní nádrže čerpána vysokotlakým čerpadlem hadicí do trysky. Dynamický proud vody pod vysokým tlakem působí na uvolnění zaneseného místa, a tak dochází k následnému odtoku ucpávek a usazenin.

Vhodně zvoleným výkonem vysokotlakého čerpadla, které je schopné generovat vodu pod regulovatelným tlakem a správnou volbou trysky na konkrétní nános materiálu v potrubí, lze zefektivnit a zrychlit prováděnou práci.

Vysokotlaké čistící stroje umíme nabídnout ve variantě s vlastní pohonnou jednotkou (diesel či benzínový motor Kohler, Honda, Kubota) nebo poháněnou vedlejším pohonem podvozku (tzv. PTO varianta).

Zařízení je možno uzpůsobit specifickým požadavkům každého klienta díky široké nabídce příslušenství – například trapézového navíjení vysokotlaké hadice, většího objemu nádrží na vodu, dálkového ovládání, ochrany proti chodu na prázdno. Pokud chce zákazník upravit stroj tak, aby vyhovoval nestandardním zástavbovým možnostem, typicky například tak, aby se vešel do prostoru auta s další technologií (kamera, robot), takovému přání umíme vyhovět.

Obvyklou konfiguraci tvoří jeden vysokotlaký naviják a jeden naviják vybavená plnící hadicí, který lze v případě potřeby nahradit druhým vysokotlakým zařízením, a to s manuálním či hydraulickým navíjením. To vše je doplněno vodní nádrží o standardním objemu 800 litrů, v případě požadavku 1000 litrů.

Díky příznivým pořizovacím nákladům, jednoduchosti a spolehlivosti jsou tato zařízení u zákazníků velmi oblíbená.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

11 − 7 =