Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Řešte problémy s odpady i kanalizací profesionálně

Datum: 25.02.2019

Hercik_a_Kriz

Jsou oblasti, v nichž se člověk bez patřičného vzdělání a vybavení prostě nevyzná, i kdyby se sebevíc snažil. Jednou z nich jsou bezpochyby kanalizace a odpady. S těmi může mít potíže jak obec či firma, tak soukromá osoba. V každém případě je však vhodné zavolat na pomoc odborníky.

Firem nabízejících čištění kanalizace je spousta. Kolik z nich vám ovšem nabídne kompletní služby včetně kamerových revizí, frézování překážek v kanalizaci či zkoušek těsnosti? V Praze a okolí je to společnost Herčík a Kříž, která je připravena vám pomoci od 6:30 do 18:00.

Kanalizaci tady rozumí už 25 let

U zrodu firmy stáli v roce 1993 Jan Kříž a Stanislav Herčík. Za vlastní peníze postavili první proplachovačku a začali s podnikáním. Dnes mají 40 zaměstnanců a původní laicky sestavenou proplachovačku nahradila nejvýkonnější technika. Jejich auta v ulicích Prahy bezpečně poznáte, mají totiž fialovo-zelený trikot.

Přijedou, vyčistí, opraví a zametou po sobě všechny stopy. Každoročně vyřeší 5000 problémů, a to pekelně rychle. Stačí zavolat a oni se už o špinavou práci postarají. V cisterně či recyklačním vozu si dovezou i vodu a vypořádají se i se sebevětší ucpávkou. Navíc nikdy nemusíte platit dva stroje, vozidla si poradí s vyčištěním kanalizace i odpadů.

Žádné další firmy nepotřebujete

Čištění odpadu, kanalizace, revize kamerovým systémem, frézování, oprava výkopem či bez výkopu, zkouška těsnosti. To je jen několik služeb ze sortimentu firmy Herčík a Kříž. O odpady i kanalizaci se postarají kompletně, takže už nebudete muset shánět žádnou další firmu. Navíc také vysávají jímky a septiky, dodávají mříže i jiné kanalizační prvky. Při tom všem ještě šetří vodu. Na čištění kanalizace používají recyklační vozy vybavené kontinuálním systémem recyklace.

Potřebujete ještě víc důkazů, že služby firmy Herčík a Kříž stojí za to? Najdete je přímo na www.hercikakriz.cz.

Jeden komentář k “Řešte problémy s odpady i kanalizací profesionálně

  1. Kamil napsal:

    My, když jsme řešili odpadní vodu u našeho domu, tak jsem se také spolehli na profíky. Já tomu nerozumím a studovat někde na internetu, jak se co má dělat, se mi nechtělo. Oslovil jsem proto společnost Zakra https://covbezuradu.cz/ , aby všechno vyřešili za nás. Dům si stavím své pomocí, ale v některých oblastech dám raději na zkušenosti profesionálů 🙂 .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

dva × 5 =