Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

Nová cestovatelská soutěž pro hledače kešek i celou rodinu o cestu do Norska

Datum: 26.07.2018

Liberec-Vytopna_Korenov

Národní kontaktní místo Fondů EHP a Norska v České republice – Ministerstvo financí – vyhlašuje letní cestovatelskou a fotografickou soutěž „Cestuj s Fondy EHP a Norska“ o cestu do Norska a další zajímavé ceny, které zajišťuje Velvyslanectví Norského království v Praze. Soutěž má za cíl přivést nejen hledače „kešek“, ale všechny, kteří rádi poznávají kulturní a přírodní zajímavosti České republiky na pozoruhodná místa, a tím podpořit povědomí o projektech financovaných prostřednictvím Fondů EHP a Norska.

Keškařské prázdniny

Prázdniny jsou ideálním obdobím pro putování a poznávání nových koutů naší vlasti. Pokud je vše spojeno se soutěží, při níž lze něco vyhrát, je to o to lepší. Stačí se jen zaregistrovat na stránkách soutěže www.cestujsfondy.cz a vydat se na cesty.

Díky soutěži budou zájemci poznávat atraktivní místa po celé republice a seznamovat se s úspěšně realizovanými projekty. Podpořeno jich bylo již více než 1000, a bylo tedy z čeho vybírat. Soutěž odstartovala 21. července 2018Mezi ceny patří například zájezd do Norska, norský svetr nebo půl kila norského lososa.

Více informací zde

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

osmnáct − 11 =