Plujte s námi na vlně informací v moři novinek s kapkou relaxu…

BONNEL spustil novou mobilní aplikaci Aquavisor® pro domácí ČOV

Datum: 03.04.2018

Bonnel-foto

Nová aplikace Aquavisor® je součástí firemní strategie pro malé čistírny odpadních vod a představuje výrobcům i široké veřejnosti rozsáhlé možnosti efektivního monitoringu těchto zařízení 24/7 kdekoliv pomocí chytrého telefonu.

Cheb, Česká republika: BONNEL TECHNOLOGIE je předním vývojovým centrem a výrobcem řídících jednotek pro malé čistírny odpadních vod v Evropě. Aplikaci pro Android mobilní zařízení spustila firma na Google play 22.března ve Světový den vody.

Ing. Jan Bonn, jednatel firmy o aplikaci Aquavisor® Telemetry SMS App říká: „Chceme našim partnerům – výrobcům ČOV na celém světě ukázat, jak získat kompletní přehled o jejich zařízení pomocí chytrého telefonu. Aplikace je naším prvním krokem k velké telemetrii ČOV, kterou představíme na nejvýznamnější akci naší branže, veletrhu IFAT od 14. do 18.května v německém Mnichově.

Aquavisor® je součástí BONNEL koncepce „Smart Home“ (chytrý dům), do které jako puzzle zapadají chytrá řešení pro domácí čističku, chytré zamykací systémy pro okna a dveře.“

BONNEL TECHNOLOGIE pomáhá měnit náhled na servis ČOV v souladu s trendy současnosti. Co Aquavisor® umí?

  • Monitoring jedné i více čističek
  • Lokace čističek a jejich stavu na mapě pro efektivnější servis
  • Organizace tzv. events, to znamená zpráv z řídících jednotek
  • Naplánování tzv. jobs, které má Aplikace provést, třeba automatický dotaz na status vybraných ČOV
  • Export dat o stavu ČOV

Aplikace je určena výrobcům, servisním specialistům, ale také těm, kteří mají nebo plánují malou domácí čističku odpadních vod. Splňuje požadavky na monitoring ČOV podle výzvy Ministerstva životního prostředí ČR: (https://www.mzp.cz/cz/news_DČOV_zeleň_dotace_13.10.2017)

 

Bonnel ve svém chebském závodě BONNEL TECHNOLOGIE více než 25 let vyvíjí, testuje a vyrábí elektroniku a elektromechaniku pro domovní dveře a okna a elektronické řídící systémy pro malé čistírny odpadních vod a příslušenství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 × tři =